Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
80.000rsd sa prevozom iz Mitrovice, javicu posle probe utiskeKoja joj je cena bila? Javi koliko istovara na sat kada je probas.
Zanima me dali neko ima broj ovih ljudi iiz Sr Mitrovice i Lacarka sto prave duvaljke?
Koje su cene, dali ste zadovoljni izradom?
Obrati paznju da ima sto veci zalet tako ce brze transportovati i ako se pusta na siber da se uskladi da nepuni kos i stvara gomilu vec kad curi da odmah i oduva.
stigla duvaljka, 5,5KW motor, cevi su promera 160mm.U ponedeljak proba, na sta treba da obratim posebnu paznju? Iskustva?
Поздрав колега. Да ли си задовољан са дуваљком? Да ли на мотору пише "вернегироде".
stigla duvaljka, 5,5KW motor, cevi su promera 160mm.U ponedeljak proba, na sta treba da obratim posebnu paznju? Iskustva?
Koji ti je to elevator, jel ima traku ili lopatice? Mozda bi mogao da napravis koju sliku kad nije u radu ovako se od samog zita i ne vidi puno.Поздрав колегама. Није кукуруз,пшеница је у елеватору, а можда неком помогне макар као начин како може да се одради.[video]https://youtu.be/LLZphkGt6zc[/video]
Капацитет је око 10 тона (мали је нагиб).
Сада је елеватор "затрпан" да бих га сликао, али се на овом снимку боље види
[video]https://youtu.be/JYv6idgCElc[/video]
Елеватор је јако стар (непознат произвођач), уместо флахова има дрвене летвице (отворен) да може зрно кукуруза да пропадне. Ја сам га затворио од доле са лимом и када се истовара клип само отворим 1 м до коша (по 1кј буде и до 350 кг зрна када берач има сакупљач зрна испод комушаљке). Померио сам му тежиште па се лако подигне, са старе ветрењаче ставио зупчанике због лакшег намотавања сајле, бржи мотор 2800 о. Сада је то једна врло корисна и универзална справа. Носио је до сада клип кукуруза, зрно кукуруза, соју, пшеницу, пиљевину, чуке, цреп. Мана оваквог транспорта је да када лопатица подигне гуму у кошу испадне део зрна па је потребно то зрно покупити 2-3 пута у току рада и на крају. Капацитет зависи од нагиба и овде је око 8 т. На тавану је преправљен пуж од круњача БПС (стављен мотор и доле лежај).