mladen87
Član
znaci moze pod bilo kojim uglom samo sto mu opada kapacitet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo sto vi kazete usisivac? Da li s njim moze da se podize kukuruz na visini od oko 10 m?
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/682948
Ja sam prošle godine kupio iz Mola dužine 9m a vukao mi je kukuruz na 6,5m a kapacitet je bio 8t za 40min a sada kat sam istovarao stajao je maltene u ravnom položaju i 8t je izvuko za 20min. Najviše mi se sviđa zato što nema rastura po dvorištu. Ranije kad sam radio sa gumenim elevatorom uvek je bilo 200-300kg poret elevatora a sa požnim nema ni jedno zrno.pitanje za vlasnike puznih transportera duzine 8-9m!kolika je maksimalna visina na koju moze da izgura robu za tu duzinu transportera?
a koliki je kapacitet po proizvodjacu i koliki je precnik cevi?Ja sam prošle godine kupio iz Mola dužine 9m a vukao mi je kukuruz na 6,5m a kapacitet je bio 8t za 40min a sada kat sam istovarao stajao je maltene u ravnom položaju i 8t je izvuko za 20min. Najviše mi se sviđa zato što nema rastura po dvorištu. Ranije kad sam radio sa gumenim elevatorom uvek je bilo 200-300kg poret elevatora a sa požnim nema ni jedno zrno.
pa sta je sad bolje, puzni transporter ili duvaljka?
Znate li vi kolika je ta duvaljka?Ogromna!3.2kw je više nego dovoljna(sve dolaze sa dužinom cevi od 8m do 16m+krivine tako da im nije problem da transportuju na veće visine).Duvaljka sa motorom ali ne manjim od 6-7kw
Takve se mogu naci za 700e otprilike, bila je jedna u rumi na vasaru,...
I velika prednost zato sto ne lomi zrno kao puzni transporter
Znate li vi kolika je ta duvaljka?Ogromna!3.2kw je više nego dovoljna(sve dolaze sa dužinom cevi od 8m do 16m+krivine tako da im nije problem da transportuju na veće visine).