Dejaaa
Član
Puzni transporter precnika160,koliko izbaci na h?Prodavac kaze 20-25 t na h,jel to puno?Motor4kw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu je negde, za 1,5h 30t uradim, taj precnik i motor 4kwPuzni transporter precnika160,koliko izbaci na h?Prodavac kaze 20-25 t na h,jel to puno?Motor4kw
Da aluminijum ali mozda bi mogla recimo pop nitne jer vidim da ih ima uz duz cele turbineЈа сам радио статичко балансирање. Кроз главчину провучена осовина, ослоњена на два мања лежаја (а може и на две "оштрице ножа"). Покренеш полако коло (довољно је 1 круг), и када се после клаћења (лево-десно) заустави, на горњу страну додајеш пластелин, док не постигнеш да се коло зауставља у различитим позицијама (без клаћења). Затим измериш пластелин, и на то место ставиш тег (у тежини пластелина) који ће остати. Ја сам заваривао парче флаха (коло од гвозденог лима). Ово је ССМ варијанта (ако имаш времена и стрпљења).
Од ког материјала је твоје коло турбине, можда алуминијум?