lovac luka
Član
dali neko moze da mi odgovori koliki je idealan zazor puznog transporera to jeste koliko cev treba imati veci f od spirale na kombajnima ja to 20mm kada je precnik spirala f 260 onda je unutrasnji precnik cevif 280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam takav krunjac, Poljostroj Odzaci... nije problem samo u puznom transporteru vec i u samoj ladji.john je napisao(la):Prečnik je 140 a otprilike ima oko 350 obrtaja a kapacitet je smešan više bi prebacio sa plastičnom lopatom za sneg nego što on prebaci mislim krunjač nije veliki kapacitet mu je 5 tona na sat ali puž nosi možda pola od toga.
a fabrički je predvidjen za tu količinu .
a sta se desava sa ladjomzozon je napisao(la):Imao sam takav krunjac, Poljostroj Odzaci... nije problem samo u puznom transporteru vec i u samoj ladji.john je napisao(la):Prečnik je 140 a otprilike ima oko 350 obrtaja a kapacitet je smešan više bi prebacio sa plastičnom lopatom za sneg nego što on prebaci mislim krunjač nije veliki kapacitet mu je 5 tona na sat ali puž nosi možda pola od toga.
a fabrički je predvidjen za tu količinu .
OK aj mi javi ...SaleCar je napisao(la):To je usisivac cini cuda, samo treba snaga da drzis crevo od usisavanja i da ga pomeras gde treba da usisava
Mislim da mu je max visina dizanja 8m pitacu caleta sutra, oni su ih pravili u Pobedi dok je postojala
Taj sto je na oglasu je neki budz jer ti usisivaci su original pravljeni sa motorom Torpeda od 90ks a ne Rakovicin od 60ks ovaj verovatno da ne moze vise od 5m da dize.