Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo o ovome se radi za 20 minuta 4t prikolicaDa li ima neko iskustva sa slicnim transporterom kao na slikama, kapacitet me zanima najvise, nema kolica ali je lagan pa mi zbog toga odgovara, motor je trofazni 1,5kw, 1420 obrtaja, 100mm precnik
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Kod mene nema trofazne struje,predao zahtjev evo godina dana kako ih cekam. Zovem ih, al nema vajde. Jos placam da mi uvedu trofaznu,sta bi tek bilo da se ne treba platiti,al izgleda covjek mora otici i nalupati nekog... Planirao sam 2.2kw monofazni ili praviti ovo na kardan pa cu vidjeti. Bitno mi je da ne gusi,onda iskace osigurac i belaj ne mogu pokrenuti spiralu.Evo o ovome se radi za 20 minuta 4t prikolica
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Pa ako si imao monofaznu struju plaća se samo doplata faza. Oko 50k. I dobijaš trofaznu.... I da je potpuno nov priključak pa su te oderali.... Jbg problem u srbiji je kada nije ista cena za sve.Ja sam uvidio prošlo proleće koštalo je oko 100.000 +250 e kabl od bandere do kuće + 8000 atest o ispravnosti kućne instalacije....
Lopovluk čist
kuma kad je pravila kucu htjela je trofaznu podmazala sa 100e,veli brze ce to odraditi Posle 2 godine oni dosli da uvedu struju,kao jadni zaboravili Kako nije zaboravio uzeti 100eKolega samo veza ili koji dzeparac nekom.. Zivkanjem samo sebi trosis racun.
Kaze da je oko 300e,sta se podrazumijeva pod 300e ne znam al vjerovatno kabal od bandere do kuce i sat. Vjerovatno ima jos troskova jer mi trebaju 2 uticnice napolju i kabla jedno 100m.Jel si se raspitao koliko ce kostati da uvedes trofaznu ?.
Meni su rekli samo zahtjev da podnesem onda oni izadju i vide sta treba. Al je bitno da na banderi imas 4 zice...Ja sam skoro bio u elektrodistribucija,prelazak sa monofazne na trofaznu je oko 45000 din.Dali mi šta treba da podnesem od dokumenata(posedovni list,kopija plana).