Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlični transporteri! prošle godine pazario od njih 9m fi 175 radi bez greške, ako imaš trofaznu struju kući bolje uzmi sa trofaznim motorom ...Ja danas narucio u sigma ada mol, spuz od 7 m, fi 175, monofazni motor gore od 2,2 kw, garancija 25 meseci cena je 850 e sa prwvozom do kuce.
Kako sam dobio info od nekog decka iz bogatica kod njega su od 7m sa fi110 850e, fi 140 1000e, i fi160 je1100e. Plus prevoz 60e.
Prva varijanta dosta povoljnija, kazu da je bolji i materijal u sigmi....
Moj nema ležaje u sredini, objašnjenje koje sam dobio je iz razloga da bi bio minimalan lom robe, ali ne sme spirala da radi dugo bez robe u njoj! kreće da lupa trese ....Da li ste uzeli transportere sa ležajem na sredini ili ne?
Nemam trofaznu, rekli su mi da je garancija 25 meseci ali da ce mi trajati 20 godina transporter...Odlični transporteri! prošle godine pazario od njih 9m fi 175 radi bez greške, ako imaš trofaznu struju kući bolje uzmi sa trofaznim motorom ...