crni gruja
Član
Sanocid Sanov... max 300 gr na 100 kg hrane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Kanistop" dodatak koncetratima.Pozdrav kolege! Jel zna neko kako spreciti kod prasica grickanje repa?Prasici imaju oko 35-45kg,uzeo sam ih sa farme i nisu im odsekli repove,i sad pre nekih nedelju dana poceli su da grickaju i ne znam kako to spreciti,probao sam nekim premiksom ali nije dao nikakav efekat,jel ima neko drugo resenje za grickanje repova??Hvalaa unapred
Po koliko ml dajete i na koliko sati mleko u prahu (za telad)prasicima u prva dva dana? Jedna nazimica nikako nije htela da prihvati oprasenu prasad, dve noci ne spavam i ja ih dojim na cuclu na 3 sata po 10-20 ml.
Ma ja ocekujem svakog casa da se oprase jos dve nazimice, pa cu da podbacim ovih 6 prezivelih Inace ko ce to da poji ovako. Kad sam ranije krvljim mlekom isao sam po 10 ml, a sa ovim u prahu drugi dan vec sam povecao na 20 ml.
Da li mislis na onaj lek, sto kupis "smuckan" u najlon kesici....? 150g za 100kg hrane 350din....?Ako je to onaj iz Kaća lek onda i ja znam koji je. Pozitivna iskustva imam.