Fantastiko015
Član
I ja im doziram, ne sipam im na volju u dva obroka ujutru i uvece (ponekad popodne ako ima potrebe )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj da im namažeš repove malinom za cipele.Kod pilića deluje da se ne čupaju,možda uspe.Pozdrav kolege! Jel zna neko kako spreciti kod prasica grickanje repa?Prasici imaju oko 35-45kg,uzeo sam ih sa farme i nisu im odsekli repove,i sad pre nekih nedelju dana poceli su da grickaju i ne znam kako to spreciti,probao sam nekim premiksom ali nije dao nikakav efekat,jel ima neko drugo resenje za grickanje repova??Hvalaa unapred
i ja sam imao isti problem ,kada sam na preporuku promenio premiks stalo je ,a pre toga sta sve nisam probao.ne bi da reklamiram bili koji premiks.pocelo je sa 50ak kilograma i u 3 boksa se desavalo pa sam odvajao napadnute svinje u 4ti boks.batine .nafta,ugalj,kukuruz u zrnu,plasticne flase i lanac da visi naglasavam kod mene je upalio drugi premiks.Hvala puno na savetima Problem je resen barem za sada.Izbacio sam dva prasica iz boksa koji su bili problematicni i sad vidim da vise ne diraju repove.
Slobodno reci koji pemix nece ti niko naplatiti .. ja sam to resio sa Patent.co presao mesec dana na SANo resio problem i na vratio se posle do kraja tova na Patent .co
morao sam da nastavim , jer mi je najisplatviji tov sa Patent.co i problema vise nije bilopresao mesec dana na SANO resio problem i na vratio se posle do kraja tova na Patent .co
morao sam da nastavim , jer mi je najisplatviji tov sa Patent.co i problema vise nije bilo
Prasići su stari tri meseca,čini mi se da su dobri mada juče primetih da grizu repove jedni drugima.Pa molim za odgovor u čemu je problem i ima li rešenja za takav vid ponašanja
Šššš tiho! Nemoj da vas neko čuje da nešto loše kažete za patent.