Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja kompresor koji se kaci na izlaznu osovinu kardanskog vratila i samo se malo ucvrsti na klin da se nebi okretao, a onda druka ko secer.
Platio sam ga 40 eur na pijaci, i drukao sam do 6 bari a dalje nisam smeo zbog instalacije. Vrlo sam zadovoljan. Sa njime prskam pumpam gume i sl , normalno uz koriscenje rezervoara za vazduh i ostalih alacuga koje sam skrpio sam malo sa otpada a malo "brusilicom i aparatom"
O njemu nemam nikakve podatke, ali Jedna boca za vazduh od 40l i jedna za tecnost od 40 litara (od nekog kamiona za vazduh)mogu se napumpati vrlo uspesno. ako je brener (dizna) od ovih ledjnih kanti Traktor nemora ni da radi non stop. U odredjenim momentima se moze ugasiti dok pritisak padne u boci sa 6 n4 bara, pa onda upalis opet. Duzina rada kompresora zavisi od ispraznjenosti boce za tecnost. bitno je da se cev za vazduh u tecnost ubaci na dno kako bi se tecnost mesala. mada sam ja napravio tako da tu bocu za tecnost nosim na daski na traktoru i mogu je uzeti u ruke i promuckati. Za moje male sljivare to je jedina sprava kojom prskam vec cetiri godine i to vrlo uspesno.Draganpan koliki mu je kapcitet, jer bi mogao da tera prskalicu za krečenje šljiva?
Prilozi Milose prilozi nesto...Svidja mi se tema,odlicna je i poucna...
Kada bude nesto pametno...Bice uskoro nesto...Nadam sePrilozi Milose prilozi nesto...