Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad se pazi i kad se misli nema šanse da se bilo šta polomi. na mom traktoru su sve lampe originalne, nikad nisam ni jednu polomio. naravno, traktor ne stoji parkiran nego se koristi svaki dan i u svakakvim uslovima.Ko se bavi sumom zna da nema tog rola i resetaka koji ce da zaštite far.Uvek se nesto protne i razbije staklo.Veca je muka hladnjak,stakla na kabini.Mora veoma da se pazi i pored svega se namesti da neka grana ošine negde.
Mora veoma da se pazi i pored svega se namesti da neka grana ošine negde.
Nedavno sam na traktoru IMT 560 remontovao kočnice koje nisu bile u najboljem stanju. Po savetu jednog prijatelja, automehaničara iz IMT servisa, ugradio sam jednu dodatnu oprugu na frikcione diskove. Opruga služi da posle kočenja vrati diskove i kočioni cilindar u početni položaj i da će tako sprečiti blokiranje kočnica, što je kod ovih traktora česta pojava.
U prilogu stavljam slike da se vidi kako izgleda ova prepravka. Za sada se pokazalo dobro. Nadam se da će i potrajati, a možda će i nekom drugom pomoći.
nedavno sam cuo da je ovo nakurenjak i da su ranije "udavace" spremale kao devetnaesti (izmedju ostalih) poklon za mladozenju... Ali nije mi jasno posto su udavane (ranije ) "postene" kako su znale velicinu...?
Ko se bavi sumom zna da nema tog rola i resetaka koji ce da zaštite far.Uvek se nesto protne i razbije staklo.Veca je muka hladnjak,stakla na kabini.Mora veoma da se pazi i pored svega se namesti da neka grana ošine negde.
dovedi jos jednu zenu i eto resenjaUpravo sam malo odsustvovao jer sam pomagao zeni da mesa Ajvar... Ljudi, dajte neko prakticno resenje za przenje ajvara (mesanje) ono je jebada ziva...
Resenje JESTE ali prakticno NIJE iz raznih razloga...dovedi jos jednu zenu i eto resenja