Prakticna resenja

2e2jaes.jpg

2w1tcfa.jpg

Radio burazer decko 94-to godiste,po struci buduci auto-elektricar,nabacio i dole neonke i odlicno izgleda nocu ili na jezeru kad rostiljaju niko nema B polozeno od njih pa on ovako pusta muziku.

Evo kako najlakše oprati četku od farbanja, stavite je u bušilicu i pospete razređivačem i uključite da se vrti i farba sama spadne ali četku stavitu u neku kantu da Vam ne prska po odelu. Evo slika i da napomenem da mogu samo četke koje imaju okruglu dršku jer tako može da je stegne futer.
2gvr3gl.jpg

Evo jedne korisne stvarčice koja olašava uključenje zadnjeg vratila na fergi jer je ona ručkica dole nisko i svaki put mora se saginjati da bi se uključilo vreteno a ovako samo rukom povučeš nazad i uključeno bez po muke, jedna matica m 16, slomljen 24 kluč i cev 20x20 i stvar gotova.

Што ручицу ниси пребацио са десне стране, да ти је све на дохват руке, нисам сигуран,мислим да може.

Moguce je i zao mi sto nisam uslikao nisam imao cime... Al evo jednog standardnog levog resenja. Mada mislim da sam vec jednom kacio sliku al je ne vidim sad.

Uploaded with ImageShack.us

Mirko neznam da li slučajno nebi smetala pumpa od hidraulika, nisam siguran ovako napamet, ali videću kada budem skidao prvi put poklopac od hidraulike.

Aaa vi ste mislili da izgleda kao na 577. Ja sto sam video covek je kulturno polugama resio da se ukljucuje na desnoj strani kardan a ploca i ukljucivanje je ostalo u originalu na levoj. Razumete me ?

Danas doneo od strugara ove umetke da stavim suve grejače na fergu, a inače je pravljeno za golfove grejače pošto su oni najjeftiniji i ima ih svuda za naći.

Ugrađujem 3 grejača, a relej možem da stavim a i imam taster prekidač od fap-a gde su kontakti prečnika 4-5 mm tako da nema problema sa grejanjem, grejem 10-tak sekundi i onda palim sa pritisnutim tasterom.

Ја сам уградио један грејач, на мом трактору на поклопцима комора за сагоревање постоје отвори затворени са шафом али им је навој цоловни па сам резао нови навој на грејачу.
dvghop.jpg
2mq28g9.jpg

Nazad
Vrh