crni gruja
Član
nema povredjene sise..... samo mi ostalo da senone 73 je napisao(la):Doji ih stojeći?Da joj nisu povredili neku sisu dok su se tukli oko sisanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nema povredjene sise..... samo mi ostalo da senone 73 je napisao(la):Doji ih stojeći?Da joj nisu povredili neku sisu dok su se tukli oko sisanja?
Uh to je bas maler.Meni ostalo 7 komada od 14.Katastrofa.Ima 6 curica i jedan decko.Resio sam idem u propast pa sta bude,svih 6 zenski ostavljam za priplod pa kud puklo.I meni je dojila stojeci i na kraju sam ih odbio ali jedu mlecni predstarter,Napreduju e sada nadam se da ostane ovih 6 tj 7 pa sta da radim vidis da nas poteralo od nove godine,nesto nece i bog.Ocekujem 15 jednu siparicu da se prasi.Nadam se dobrome e sada kako bog da.savak je napisao(la):Konačan skor 9 mrtvih i 1 živo! Prosto sam oduševljen! U tri lepe sve! Najbolje ništa ne raditi i onda čovek nema za šta da se sekira!
i kod moja je trazila ali trebalo bi da prodje 25 dana pa onda da se pripusti u svakm slucaju hvala na informaciji i srecno u odgoju,pa se cujemoBANE IVANOV je napisao(la):@ mmmm
verovatno je nekakva virusna infekcija.Imala je visoku temperaturu i nije jela četiri dana.Temperaturu sam spustio sa napironom(1ml. na 10kg.T.M.)a za produženo delovanje dao 25 ml. shotapena.Postoji mogućnost i da je crveni vetar mada ne verujem da bi zbog toga u ovom stadijumu pobacila.U protekla dva meseca u mom kraju vlada virus morbus aujecky,ali ne verujem ni da je to jer su ostale krmače odlično poprasile i to brojna legla.Da je to u pitanju svi prasici bi pocrkali odmah.Ne znam da li postoji mogućnost pobačaja u kasnom stadijumu usled trovanja mikotoksinima iz kukuruza.Primetio sam da je kukuruz buđav pomalo i odmah usuo u hranu 0,5% minazela.Kao i što mi je doktor veterine rekao "Može da bude bar 50 razloga za pobačaj".Krmača se goni trenutno ali propustiću ovaj estrus pa je pripustiti za 20 -ak dana da vidim sta ce se desiti!
Krajisnik je napisao(la):Uh to je bas maler.Meni ostalo 7 komada od 14.Katastrofa.Ima 6 curica i jedan decko.Resio sam idem u propast pa sta bude,svih 6 zenski ostavljam za priplod pa kud puklo.I meni je dojila stojeci i na kraju sam ih odbio ali jedu mlecni predstarter,Napreduju e sada nadam se da ostane ovih 6 tj 7 pa sta da radim vidis da nas poteralo od nove godine,nesto nece i bog.Ocekujem 15 jednu siparicu da se prasi.Nadam se dobrome e sada kako bog da.savak je napisao(la):Konačan skor 9 mrtvih i 1 živo! Prosto sam oduševljen! U tri lepe sve! Najbolje ništa ne raditi i onda čovek nema za šta da se sekira!
SAVAK mislim da je ipak tu kod tebe vepar imao propusta mozda gresim,neka me iskusniji isprave.
zubi iseceni .. na sisi nema nikakvih povreda dok stoji i jede oni koriste priliku .. vala svasta cu da vidim...Nikola.KV je napisao(la):Jesi li im sekao zube?Mozda je boli vime,pa zato nece da legne.