Prašenje krmača

meni se dve joksirke oprasile pre dve nedelje! jedna 9 a jedna 15. Pisem tek sada jer sam cekao da vidim sta ce biti sa ovih 15 i eno ih zivi i zdravi svi. doduse jedan malo zaostaje u porastu ali su svi na broju. Krmaca je extra! nisam je ni stavljao u ukljestenje i bas je pazljiva...

Eo da se javim... Bio je veterinar, imala je temperaturu. Nije sve izbacila pri čišćenju... Dao joj je antibiotik, ne znam koji... I mislim nešto za nagone da izbaci zaostatke... Uglavnom, do ujutru je bila ko nova. Potpun oporavak za 24h.
Nije bila u kavezu, pa mi je onako malaksala zgnječila troje. Ostalo 11 zdravih

Meni se jedna nazimica namesta ceo dan pre tri sata pocela malo da curi krv,verovatno pukao vodenjak al jos nista.Neznam dal se preprecilo prase,nesmem dati oxitocin dok pprvo ne izadje.:sta:

Ja se vise i neradujem,raduju se oni nakupci vise oni zarade nego mi sto drzimo krmace.Tovljaci kukaju mala im cena a sta mi da kazemo.::sramota::::sramota::::sramota::::sramota::::sramota::

Slabo sam aktivan u podforumu o svinjarstvu, ali evo da se i ja nekad pohvalim. :)
JorksirxLandras nazimica ukrstena sa Durokom, 12 oprasila, svi zivi i zdravi. Ima 16 sisa i za sada se pokazala kao odlicna majka i stalozena tokom prasenja, iako je prveska. Jedina mana joj je sto kupa(zbog vrucine) boks, sebe i decu po ceo dan.
2isv31i.jpg

Nazad
Vrh