krzna
Član
vecer,upravo jedna oprasila 19 komada ,15 zivih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oprasila se danas drugo prašenje 16 kom (14ž +2) 112 dan u četvrtak imala crveni vetar hvala bogu bez posledica.
Drugoj 118 dan malo otečena nije nalila vime šta raditi, koliko čekati,ako nebude ništa sutra i prekosutra da probam sa dexom i oxitocinom?
- - - - - - - - - -
Oprasila se danas drugo prašenje 16 kom (14ž +2) 112 dan u četvrtak imala crveni vetar hvala bogu bez posledica.
Drugoj 118 dan malo otečena nije nalila vime šta raditi, koliko čekati,ako nebude ništa sutra i prekosutra da probam sa dexom i oksitocidom?
Daj joj 7,8 kubika dexametazona,trebalo bi posle nekoliko sati da pocne sa prasenjem a nikako oxitocin, tek kad pocne prasenje.
- - - - - - - - - -
Oprasile se 3,jedna pre 3 dana oprasila 18 kom al vec danas ostalo 13,a 5kom majkalo za 2dana,bili neki maleni,bas ih merio,jedva 500grama, a jutros se oprasile 2, 17 i 11 kom,lepi,krupni, od duroka, 6 oprasenih 83 kom.
Moje saucesce, kod mene ove godine tri takva slucaja, pisao sam u prijasnjim postovima, i posle 20 godina iskustva u ovoj proizvodnji, nemogu ni za sta vise reci da je 100% suprasno.Kod mene dve lazne trudnoce upitanju su dve nazimice rodjene sestre
Za jednu sam mislio da nije suprasna,a druga me bas iznenadilaMoje saucesce, kod mene ove godine tri takva slucaja, pisao sam u prijasnjim postovima, i posle 20 godina iskustva u ovoj proizvodnji, nemogu ni za sta vise reci da je 100% suprasno.
Jel takve pustas dalje ili prodas za klanje?Moje saucesce, kod mene ove godine tri takva slucaja, pisao sam u prijasnjim postovima, i posle 20 godina iskustva u ovoj proizvodnji, nemogu ni za sta vise reci da je 100% suprasno.
Klanje prvom prilikom, takve neidu u reprodukciju.Jel takve pustas dalje ili prodas za klanje?
Prodata jedna,imala je sansu. Sto je nije iskoristila