nesto2
Član
Vidi ovu prvu što leži na stomaku. Puno ih je pa je osisaše.
Ne da se!
Ne da se!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta si cekao i do sad,zovi veterinara odmah,neka gura ruke...A i kad je vidi najbolje ce ti reci stanje,koji joj je danas dan sprasnosti?Ljudi imam problem. Prvopraskinja jutros oko 9 sati pustila vodu i pocela krvariti, ali do sada, vec 6 sati, nije izbacila niti jedno prase. Napinje se i otvorena je tek 4 prsta. Što raditi? Dali da joj dam oxytocin
Je li sve u redu prošlo?Ljudi imam problem. Prvopraskinja jutros oko 9 sati pustila vodu i pocela krvariti, ali do sada, vec 6 sati, nije izbacila niti jedno prase. Napinje se i otvorena je tek 4 prsta. Što raditi? Dali da joj dam oxytocin
Neka su korisni... Samo neka odrane sve i biceOprasile se tri nocas,jedna 19,druga 18 i treca 8, bilo 2mrtva i 3 su udavile i sad imaju 40 njih tri.
Meni jedna pre neki dan,na prvo imala 11,sad oprasila 8 i to muku mucim s vimenom,a sutra i za dva dana se ocekuju jos dve stare,jedna melezena sa svacim,dosad imala 12,12,9,a ova druga je iz poljoprivredne skole iz Svilajnca i ona prasi uvek od 11-13,ima vec nekih 10god je kod mene i sigurno je 3-4god bila kod predhodnog gazde...
Moze biti,al tu je negde sigurno mozda god-dve reko vise,al manje nije sigurno,Zato sam i reko nekih 10god,Da se nisi malo zabrojo sa tim godinama?
Ma manite se babinski prica, ja sam ih bar 100kom svojih zaklao na svom imanju, i sve normalno. Nisam lud klalitetno meso davati nekome za dzabe pa onda neciju krmacu kupovati i sebi klati , za svoje potrebe godisnje bar 3-4 zakoljem, a ostalo rijesim starim musterijama.I šta posle sa njom, u kulene ili na prodaju? Kod nas ima neka priča kao da ne valja domaću krmaču klati pa da su čak i razmenjivali glavu za glavu pred klanje...