Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ste me u Karlovcima pažljivo slušali i da niste žurili na pivo nešto bi vam i ostalo u pamćenju.
Folijarno ide 20-30g u 10l vode a doziranje sitemom kap po kap ja radim 1g na 1ar povrsine jednom,do dva puta nedeljno.miladine jel bi mogao da mi objasnis koliko djubriva bi trebalo da rastopim u 5l vode.
Topalović.Folijarno ide 20-30g u 10l vode a doziranje sitemom kap po kap ja radim 1g na 1ar povrsine jednom nedeljno.
Topalović.
nešto mi nije jasna ta tvoja doza kroz sistem, ili ti daješ malo ili ja mnogo. Koliko je kvadrata 1 ar? Ja krastavcu posle pete berbe dajem 1gr po jednoj biljci dnevno. Tako mi je pisao recepturu menadžer Yara đubriva.
Jedan ar = 100 m2 1 gr na 1 ar računica nikako ne štima ja stavljam 1% u vodu za zaljevanje i kako berba odmiče povećavam na 2% i na kraju 3% i nema greške. U plastenik od 600 m2 za jedno zaljevanje ide jedan kg gnojiva tako ja radim možda nije ispravno ali je učinkovito.
miladine jel bi mogao da mi objasnis koliko djubriva bi trebalo da rastopim u 5l vode.