Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav78 je napisao(la):pozdrav...
evo teme za razmisljanje...
imam rusa 892, rakovica 65 i imt 539
i sada zelim da kupim jos jedan nov traktor....ali pitanje sledi..........
u uzi krug su usli dva traktora; yto 80 ili mtz 820 ........
molim vas vase komentare....
[/quote pre nego sto se odlucis pogledaj i LANDINIJA, ako bas mora od ova dva vidio sam kineza u radu sa trobraznim obrtacem i nije los, nesto je sporiji od belorusa zavisi sta planiras raditi sa njim
imas slike i neke tehnicke podatke naq forumu na postu LS TRACTOR pogledaj tamo, kod nas u subotici ima jedan od 60-70 konja i koliko sam cuo covek je prezadovoljan ako budes hteo pricati sa njim javi pa cu ti nabaviti brojmiroslav78 je napisao(la):prodajem imt 539 i rakovicu jer su dosta stari... tako da cu ostati sa dva trasktora...
a taj bi mi trebao za sadnju....a inace rus mi je star dve god i snjime sa zadovoljan, a yto mi se svidja sto ima klimu, sinhro menjac i malo je nizi sto ce za neke stvari biti lakse....mada bi i sa njim orao ako zatreba....
a taj landini ?? cija je to proizvodnja ?? imas neke slike od njega ?? i koja im je cena..hvala
bojan nimberg je napisao(la):FRG 539 je zakon
moj MF6150 je kostao 18000 . slican je 3070Dejann je napisao(la):jel zna neko mozda koliko li kosta jedan u malo boljem stanju Massey Ferguson 3070?