Vocar
Član
Zavjesi, ako je vitko vreteno, kotlasta kruna ili piramida.. neki od oblika se duže formiraju, pa tako i puna rodnost se duže očekuje a neki prije. Inače, rodna zaista obilno i redovno rađa, a i ljepotica ne posustaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zicko je napisao(la):@vocar,@dragojlo sta mislite da li je pozeljno da krajem marta i pocetkom aprila da bacim u sljivar vest.djubrivo kan ako je ok u kojoj kolicini to da uradim,inace veliki poz za vas
zicko je napisao(la):@dragojlo,jos jednom hvala na savetu i
zicko je napisao(la):@dragojlo,sljive su u cetvrtoj godini i nadam se da ce ove god da prorode a inace su stabla manjeg rasta-sitnija jer su bila sitna jos kao sadnica,ali ni sam mogao da biram dobio sam ih na poklon od kuma tako da sam ih izvlacio iz mrtvih na jadevite jade ali sada se drze dosta dobro,prosle god sam imao cele 6 sljive od njih ,sada primenjujem kompletnu agrotehniku i nadam se uspehu,normalno u okviru moguceg za njihovo stanje-velicinu