Vocar
Član
A šljivu sa slike u koji uzgojni oblik svrstati? Ako ga uopšte ima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragojlo je napisao(la):kotlasta piramida
Bavim se malo duže šljivarstvom i posjedujem malte ne svu literaturu s ovih prostora i nikad i nigdje nisam pročitao i čuo za tu vrstu uzgojnog oblika.Dragojlo je napisao(la):sad znas
zicko je napisao(la):dragojlo,koliki je normalan prinos po stablu za cacansku rodnu i lepoticu u kilogramima ako se primenjuje sva agrotehnicka sredstva
zicko je napisao(la):dfiskal,pozdrav i tebi komso i hvala na informaciji moj zasad je jos uvek dalekon od tog prinosa jer je tek u cetvrtoj godini ali bar znam sta se iz njega moze ocekivati ako se radi kako treba,na ovom forumu sam od skoro i mogu reci samo reci hvale za njega odlican je,ovde sam saznao mnoge stvari koje ranije ni sam ni cuo a i korisnici su dosta korektni u svojim komentarima,nigde ni sam primetio da neko ko ima vise znanja ne zeli da to podeli i sa drugima i samim tim im pomogne,veliki pozdrav jos jednom