Poljoprivredna predavanja-prezentacije u našoj okolini

Ceo dan nisam imao pristup sajtu.Evo tek ga sad ubodoh.Ja bio i sredio salu koliko sam mogao.Večeras palim grejanje.Ujutru donosim piće i ja sam tamo.Kao što rekoh ako imate mogućnosti bilo bi lepo da dođete. :ppozdrav:

moje sumnje su se obistinile,farmer bob je po xxx dokazao,da je pica sa dva lica :zli:...
bolje da je drzao onu stvar za zube!

nazalost mi ne dolazimo.

Predavanje uspešno prošlo sa preko 30 prisutnih slušalaca i tri predavača.Nekih velikih novosti nema sem:eek:ve godine je bilo u planu da se subvencija da za samo one površine na kojima je odrađena analiza zemljišta.Naravno pored svih uslova od prošle godine.To je po rečima predavača za dlaku izbegnuto ali iduće godine će biti 100% ako ostane ista politika Vlade.Još ove godine su analize besplatne i treba ih odraditi.Analiza parcele važi 4 godine.I tako to...

Nije niko bio i baš mi je žao.Bilo je baš pravo predavanje o ratarstvu i to na našem seljačkom jeziku.Sve je bilo u kg po KJ što se prisutnima veoma dopalo.Nije bilo favorizovanja nekih proizvođača i semenskih kuća mada se reklo koje su trenutno najbolje iz nekih aspekata.
E ,a ovo za subvenciju se nikom nije svidelo i veoma je burno reagovano od strane nekih prisutnih slušalaca.

:sta: :sta: polako @rale.....ja sam se malo vec zasitio tih prezentacija,a mojim kravama je bio potreban okrunjeni kukuruz itd. :cao: :cao:

Urednice u tom oklopu(odgovara ti avatar)...... zakljucavamo temu o predavanju u Jasi.OK?Dosadni ste breee.... ::lose::

Ko izda,p.....
Bolje da si tu stvar drzao za zube,nego sto si palamudio i mazao nam oci(DraganNB i meni).

Zakljucati je necu,bas zbog tebe,nek' vide ljudi kakav si,pa nek' posle kazu kako te ja bez razloga podjebavam!

Zakljucati je necu,bas zbog tebe,nek' vide ljudi kakav si,pa nek' posle kazu kako te ja bez razloga podjebavam!

Da li je urednicima dozvoljeno da pišu vulgarne reči? :nono: :off_topic:

Nazad
Vrh