miroslav k
Član
ajde javi mi tacnije u koje vreme, da se malo druzimoSoyacorn je napisao(la):Sledeće nedelje će biti u sredu u vezi repe. Pa onda verovatno opet u petak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ajde javi mi tacnije u koje vreme, da se malo druzimoSoyacorn je napisao(la):Sledeće nedelje će biti u sredu u vezi repe. Pa onda verovatno opet u petak.
Ovo će biti interesantnomilankos je napisao(la):25.јануара 2011. (уторак) у 16 часова, у Србобрану ће бити организовано предавање у организацији ПСС Врбас.
Теме:
- Механизација: одржавање, подшавање прскалица;
- Ратарство: ђубрење, прихрана, анализа земљишта;
- ''Амазоне'': пољопривредне машине, са посебним освртом на машине за директну сетву;
- ''Интераграр'': пољопривредне машине;
Предавање ће бити у објекту ''Позориштанце'', који се налази одмах после моста, на углу са десне стране (из правца Новог Сада), а преко пута хале (где је и велики паркинг).
Od tebe sam i očekivao da dođeš jer si prvi i saznao za to.Sutjescanin je napisao(la):Diklofen vidimo se 18.Februara ja cu doci !!
KishRobert je napisao(la):isao bi i ja,mogao bi neko da upali auto.
Ajde da ti lakne....teram ja kola ali u Jasu Tomic da idemo.Novobecejska ekipa.... Vodja puta - urednik @KRKishRobert je napisao(la):isao bi i ja,mogao bi neko da upali auto.
Farmer Bob je napisao(la):KishRobert je napisao(la):isao bi i ja,mogao bi neko da upali auto.Ajde da ti lakne....teram ja kola ali u Jasu Tomic da idemo.Novobecejska ekipa.... Vodja puta - urednik @KRKishRobert je napisao(la):isao bi i ja,mogao bi neko da upali auto.
draganNb je napisao(la):valjda ce i nas povesti jes da nismo urednici al.....