Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je prestiz imati Ferrari u dvoristu to svako jeste, ali da je prestiz imati nesto osim pluga i drljace to mi deluje jako neozbiljno.
Jos jednom cu da pitam protivnike podrivanja zbog cega neoru konjima i starim pugovima, zbog cega ne seju stara semena, zbog cega ne prskaju preparatima od pre 30 god. kad su onda bili bolji prinosi?
Цици која је била дубина подривања?
Да ли си поставио депозиторе за улагање компоста или стајњака и да ли је уложен у тло и до које дубине?
Пробај да ашовом закопаш мало па нам јави на којој је дубини влага.На подриваном и на неподриваном.
Gospodine @Djole71, a vi mislite da meni objasnite načine obrade zemljišta. E pa vidite malo ste u tome zakasnili.Mnoger od ovih načina obrade sam probao i video njihove prednosti i mane, ali po mentalitetu naših ljudi vam govorim da nismo makli dalje od zaprege volovske i konjske.Nedada su volovi vkli plugove, a sada su prešli mnogi za volan i upravljaju sofisticiranim i komplikovanim mašinama gde pola poluga i dugmića ne znaju za čega služi, ali bitno da je tu pa da komšiji crkne krava i to tako ide godinama, a kada ga pitaš za čega je to on odgovara da je to fabrika napravila i da to tu treba da stoji.O čemu mi dalje da pričamo osim da zajedno plačemo.