savopunck
Banned
Rabadžija de mi reci tvoju tačniju lokaciju prvenstveno mislim zbog tipa zemljišta jer Subotica ima i peska kolko oćeš a mašina i meni zanimljiva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljutovo prema Subotica potez prema Prvom maju nakadasnjoj Pescarinoj zadruzi, a imam i tri parcele na V.Radanovcu i Palicu, tip zemljista sarolik od 2-4 klase cernozema a na Cikeriji i crni pesak, brzina na Rusu ako se dobro secam 4 spora neredukovana ili 5 spora redukovana( naravno i prednja vuca).....prosle godine je bila druga prica jako se tesko radilo, zemlja bila sabijena do zla boga.......Rabadžija de mi reci tvoju tačniju lokaciju prvenstveno mislim zbog tipa zemljišta jer Subotica ima i peska kolko oćeš a mašina i meni zanimljiva
Tu gde sam ovaj gledao pa malo dalje ima plac gde se prodaje ZMAJ program prikljucnih orudja i masina cena ovakvoga novog je 1800evra!Pa jesi zvao MBV Vrsac da vidis posto je takav nov?To sto on nije radio je nesto drugo ali nov vise nije.