Srdjan Žorž
Član
Da osvezimo temu,jesu li spremni podrivaci za rad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spremni djavola.Imam u planu da napravim jedan za Belorusa ako se nesto ne iskundaci.Da osvezimo temu,jesu li spremni podrivaci za rad?
Jel bi trebala biti neka slika ?Izvucen iz supe posle 2 godine.Spreman je kao zapeta puska,samo prvo da se skine psenica.Jedino neznam ovaj mali zeleni dali ce moci sa ovim plavim...
A zasto nisu uslovi?Nisu uslovi za podrivanje
Da oprzi dve nedelje 36 c i eto uslova.Kod mene ove kise jos nisu popunile pukotine u zemlji pa ti vidi.Nisu uslovi za podrivanje
Ja sam mislio po tvom postu da si hteo postaviti sliku,ali ti nije uspelo .Inace kod te kombinacije,ja bih vise brinuo za prikljucnu masinu nego traktor .Pazi da ne pokidas taj podrivac,mada je to vise gruber po meni,ali ako moze na 45-50cm da ide,onda je dovoljno.To bi u mojoj zemlji rus 82-ka vukao bez problema.Cekam da neko pita jer nije uredu ako nikog ne interesuje da se slike postavljaju.
Do 50cm dubine jer je klirens 75cm.Nebrinem se ja za njega jaka konstrukcija.Evo ga u akciji pre 2 ili 3 godine sa imt 577.Da oprzi dve nedelje 36 c i eto uslova.Kod mene ove kise jos nisu popunile pukotine u zemlji pa ti vidi.
- - - - - - - - - -
Srdjane do koje dubine ide?