Podrivači

Izvucen iz supe posle 2 godine.Spreman je kao zapeta puska,samo prvo da se skine psenica.Jedino neznam ovaj mali zeleni dali ce moci sa ovim plavim...

Cekam da neko pita jer nije uredu ako nikog ne interesuje da se slike postavljaju.
2ih5bg3.jpg

Ukoliko budete podrivali molim vas da napravite neki snimak u radu.
Posto imam isti traktor a nabavio bih i podrivac...

Kod nas u kraju ima samo 1 podrivac, ali nema traaktora da ga vuce:haha:. Probao kum sa Hurlimanom H468 i na 45-50cm dubine ide lepo u poljskoj zemlji, a u ostalim dosta teze. Sto se tice motora, mogao bi onda nosi ali se usled opterecenja propinje na zadnje tockove i napred gubi grip.

Cekam da neko pita jer nije uredu ako nikog ne interesuje da se slike postavljaju.
Ja sam mislio po tvom postu da si hteo postaviti sliku,ali ti nije uspelo .Inace kod te kombinacije,ja bih vise brinuo za prikljucnu masinu nego traktor :).Pazi da ne pokidas taj podrivac,mada je to vise gruber po meni,ali ako moze na 45-50cm da ide,onda je dovoljno.To bi u mojoj zemlji rus 82-ka vukao bez problema.

Vi to kao izmislili ladnu vodu.Naravno da se neradi u vlazno zemljiste.Ja zato nisam ni radio prosle godine ali sad je druga situacija barem u mom kraju.Palo 10 do 15 lit za mesec dana i ima pukotina od 2 do 5cm.A jos ako sad od srede zapece zvezda bice jos suvlje.
Podrivanje ili razrivanje zovi ga kako hoces bitno je da odes ispod pluznog djona, koji je u nasem ataru uglavnom na 25cm ili kao kod malo boljih poljoprivrednika na 30cm.Tako da ako podrivas na 45 do 50 sasvim dovoljno.

Nazad
Vrh