Podrivači

I ja se slažem . Da se uopšte nazove podrivač trebalo bi obavezno da pokriva širinu traktora , da ima bar 3-4 tijela zbog te širine i da ide bar 40cm u dubinu , a to će biti teško za guranje za traktor vjerovatno 4-4.5 tone.

Mislio sam da kupim neki za prednju hidrauliku, cistom onako, nije toliko bitno, moze I za zadnju...

Uzmi Dragona,viper ti manji za 120ks.Ovde kod nas radi covek za deutz od 160ks sa dragonom u ritu gde je zemlja teza nego vasa sigurno i lepo ga vuce.

Ја бих пре реко да су и ови продивачи за тракторе до 150+ кс, јер колико сам могао да видим по снимцима ако хоћеш да то иде онако како треба, 130кс је мало.

Иначе нисам знао да је толика разлика у та два типа подривача што се тиче дубине рада. фала браћала:ppozdrav:

Koliko se naplacuje usluzno podrivanje po lancu ?

- - - - - - - - - -

13219733_585249144976456_2107456458_n.jpg
ponov :D

Od 50e pa na gore mislim da ide i do 80e,sve zavisi do koje dubine se radi,nije svejedno dal podrivas na 30cm ili na 50cm.

Ljudi da li je neko od vas pravio onu zastitu sa strane na podrivacu da ne bih zemlja isla sa strane ?

Da li bi mogao podrivacem da prodjem strnjiku i suncokret posle skidanja i da to bude to a u proleće samo setvospremacom da prodjem pred setvu ili je gruber bolji za to?

Послато са HTC Sensation Z710e уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh