bolec
Član
ja nema sanse da podrijem 1 h sa pet litara nafte,a da bude uradeno kvalitetno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Повољно ти је ово стајско ђубре. Ја плаћам ону малу тракторску приколицу без горњих страница 50 марака са превозом. Рачунам да ту стаје мало више од тоне.Evo kao sto obecah u temi "visnja" nekoliko stavki za podizanje jednog ha visnje:
-Stajsko djubre 50 tona = 10 prikolica po 20 e sa rasturanjem 200 e
...
Повољно ти је ово стајско ђубре. Ја плаћам ону малу тракторску приколицу без горњих страница 50 марака са превозом. Рачунам да ту стаје мало више од тоне.
Ha. ha sve sam cuo, ali da se sadnice kupuju za 15 dinara... Doduse od cigana, a ja se cudim ko mi prosle godine preskakao ogradu i krao sadnice, ili su mozda oni postali rasadnicari.
@tintoreti pogledaj prethodnu stranicu videces da je zicaprom napisao da je placao sadnice 142din sertifikovane, sto znaci da je jedva preko evra.. A ja znam gde ima i jeftinije..
@gorski car ne vezano za zadnjih nekoliko postova, pitam cisto posto me interesuje, nemam iskustva sa tim. Kad posadis izdanak na njivu, posle koliko godina imas prvi rod? Tj. da li gubis godinu sto nisi posadio sadnicu ili rodi u isto vreme? Ili pre?
Bas zato i pitam,dok su mladi izdanci tretirati ih gramoksonom,a on je takozvana hemijska kosa,znaci da spali ono sto vidi i nespusta se ispod povrsine tj u koren da ne bi unistili sadnicu!!Medjutim na mladim izdancima nema listica preko kojih bi gramokson delovao,zato mi Tintoreti kaze da nema vajde!Ja sam celog dana na poslu tako da i rezidba i secenje tih izdanaka bice cupavo,a za sve to da platim?ocu,al nemam odakle!gramakson ubija samo zelenu masu,cim odrveni nema efekta