Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Telefon poljoprivrednog fakulteta je 021 485-3500(centrala) i tamo mozes da pitas kako da ti posalju knjigu o gajenju kajsije.butros je napisao(la):Jel moze neko da mi da neki kontakt kako bi narucio knjigu preko poste.Malo mi je daleko Novi Sad ,da ne bijem put samo zbog knjige.
Moj zasad je iz 2009 i nemam jos sistem mada sam izbusio bunar i kupio hondinu pumpu.Mislim da jos ne trosis novac jer na primer prosle godine je bilo toliko vode da si je maltene trebao ispumpavati iz vocnjaka.Sacekaj do kraja maja da vidis kakva je vlaga.Pripremi samo bunar a sve ostalo uradis za 3 dana.Ne znam koliko imas vocaka,ako imas manje mozes to i iz rezervoara sa traktorske prikolice dok su vocke manje jer je koren jos uvek skoncentrisan oko debla.zvonimir je napisao(la):Kako postaviti najefikasniji sistem za navodnjavenje kap po kap.Na površini zemlje,ukopati ili razvući u visini krošnje.Zasad je mlad(jesenas zasađen),dali to uraditi odmah u prvoj godini i na kom razmaku trebaju biti perforacije?