pa vidim i ja da cu da dizem ruke od toga.malo mi je sve konfuzno.treba da posadim nekih 500 600 vocaka, a ne mogu nikako da se odvojim iz mesta.to sadim na mestu gde je nekada bilo staro dedino voce sa madzarkom sadjeno 1958.pocupao sam panjeve i izorao, ali nikako da se odlucim koju vrstu voca cu da sadim.imam vec sto petogodisnjih stabala madzarke, i namera mi je bila da na toj velikoj parceli posadim neku cacansku sljivu, ali sto vreme vise ide sve sam manje siguran.ali ipak mislim da ce najverovatnije to biti sljiva.imam i par komada starih krusaka takusa od kojih sam pekao savrsenu rakiju, najlepsu na svetu,,,,ali nigde nema da se nadje njenih sadnica.daj, bacite neku poruku podrske i adresu nekog dobrog rasadnika pa da se bacim u akciju.vidim ja da sam ipak trebao da studiram vocarstvo na poljoprivrednom, a ja zavrsio vajarstvo na likovnoj
---------- Poruka napisana u 21:59 ---------- Prethodna poruka je at 21:57 ----------
a ako neko ima kombinaciju za krusku takusu,,, ima u ram da ga stavim, bistu da mu vajam
---------- Poruka napisana u 22:01 ---------- Prethodna poruka je at 21:59 ----------
to mu dodje otprilike biti il ne biti pitanje je sad
---------- Poruka napisana u 22:11 ---------- Prethodna poruka je at 22:01 ----------
e da , zaboravih jos nesto da pitam.da li bih mogao u toku januara da posadim voce ukoliko ne padne sneg ili moram da cekam sledecu jesen