Комадара
Član
Читао сам на овоме форуму о чувању гранчица за калемљење. У томе нисам стручан, али сам стекао утисак да ако не радимо све по књизи не мора све бити тако страшно. Примјер: у књизи пише скините гранчице у новембру и чувајте их под одређеним условима до времена калемљења због..., Октоподов стриц узме гранчице у фебруару. Исход: ко је узимао гранчице у новембру има већи пријем калемљења него онај ко узме у фебруару. Али, ако је та разлика мала, онда је Октоподов стриц у праву - ко ће се патити и чувати гранчице мјесецима да би имао мало већи пријем.
---------- Poruka napisana u 00:24 ---------- Prethodna poruka je at 00:20 ----------
Ако ће се мени осушити једна или двије саднице на 70, а ја се нисам додатно замарао истанчаним мјешањем земље и ђубрета нека се осуше, нећу много да се секирам. Ако се осуши више од 10, онда ћу говорити себи: "што се не учланих раније на форум".
---------- Poruka napisana u 00:24 ---------- Prethodna poruka je at 00:20 ----------
Ако ће се мени осушити једна или двије саднице на 70, а ја се нисам додатно замарао истанчаним мјешањем земље и ђубрета нека се осуше, нећу много да се секирам. Ако се осуши више од 10, онда ћу говорити себи: "што се не учланих раније на форум".