Pneumatske sejalice za kukuruz

Ok, nije to jedina sejalica na oglasima. Treba je zaobići, to je poenta. Markić95, slobodno ti pitaj, nemoj da se odma ljutiš.
I ako si rešio nemoj gledati na 50-100 evra više od zacrtanih 1500. Prevoz ako nemaš svoj moraš platiti. Na svoj mislim i to da prijatelj ima auto sa kukom.

Ok, nije to jedina sejalica na oglasima. Treba je zaobići, to je poenta. Markić95, slobodno ti pitaj, nemoj da se odma ljutiš.
I ako si rešio nemoj gledati na 50-100 evra više od zacrtanih 1500. Prevoz ako nemaš svoj moraš platiti. Na svoj mislim i to da prijatelj ima auto sa kukom.
Naravno zato sam i pitao za misljenje sta je i kako je, znam da za te pare ne moze da se kupi sejalica u ekstra stanju, nego nebitno je zavrsice mi poso i mehanicka olt kao sto je i prosle godine super posejala

42d253e4bcbc2ba5ddcab65716b1bb69.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Tonchi Ako ima disk + raonik kao kod Majevice meni je to i dalje raona sejalica sa diskosnim razgrtacem jer ipak tu raonik useva a disk samo proseca.. Isto i ovo sto je @RAca okacio..

Inace, nizak setveni aparat bi trebalo da preciznije seje pri vecim brzinama..

Cena spram godista je manje vise ok ,opet 4 redi je masina,mada sam vidjao i sestoredne diskosne za tek malo jacu cenu,ali te brzo odu sa oglasa.Ni ova nije idealna,malo je frankestajn sa tim nejednakim tockovima za dubinu,i licno ja bi joj odma pobacao te siroke tockove i stavio V ,nema ovaj siroki nikakve sanse da zatvori seme ako je tvrdja priprema ili se seje u malo vlaznije.

Ako je ova:
onda je definitivno visok setveni aparat, prava diskosna.
Ova je neki frankeštajn. Jeste visoki aparat ali ima zagrtače iza diska što nigde nisam vidjao. Takodje ovi točkovi iza nisu od gasparda. Greda druge boje... Inače posedujem gaspardo mt i ovo nije ni prineti...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh