Pneumatske sejalice za kukuruz

Ova je simpatična.
Pratim i ovu ali ni ova nema te ring tockove .Ova je originalna ili je vec i ova modofikovana?Moram napomenuti u obzir dolazi samo 4 redna jer nit imam traktor da nosi nit njive te sirine a ni kapija ne odgovara tim dimenzijama.Ipak najvaznija stvar je u datumu u krstenici,ali sanjati je dozvoljeno pa kako bude.

Poslednja izmena:
.
61326d8a28249b97ceb6ea0f26989ddc.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Da li neko zna neku prodavnicu kod nas ili u Mađarskoj (al' da je negde bliže) gde bi se mogli kupiti delovi za remont kućišta odakle ide pogon za pojedine baterije na Gaspardo Magica sejalici? (A da nije Almex...)

Da li neko zna neku prodavnicu kod nas ili u Mađarskoj (al' da je negde bliže) gde bi se mogli kupiti delovi za remont kućišta odakle ide pogon za pojedine baterije na Gaspardo Magica sejalici? (A da nije Almex...)

To bilo najbolje resenje, sto kaze kolega. Ako se slucajno ne snadjete, pa se nadje u Hu mogu doneti delove.

Ma sve te turske su kopije. Oko 13000 kosta kuciste u MBV, pogledaj na netu...

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Realno gledano nije to ni skupo u originalu. Kada se pogledaj koliko je ona ustvari posejla i da se tada već otplatila par puta kada to sve dođe za ozbiljan remont.
Poznanik ima sejalicu koja je posejala preko 7000ha a ništa nije dirano na njoj....

Moja seje oko 350-400 jutara godišnje. Prva sezona joj je bila 2012. Prošle godine pred kraj setve sam joj zamenuo sve ležajeve na četvrtastim osovinama. 6 komada mislim da je išlo i koštao je 1500 din komad u originalu. Par ležajeva na V točkovima, oko 3.000 komad. Plastike na vratima i ploče to je potrošni materijal to ni nepišem. To je zamenjeno za sve ove godine...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh