Pneumatske sejalice za kukuruz

IMG-2421.png
IMG-2420.png
IMG-2419.png
Vredi li ova Nodetka 1500e to je nesto najjeftini sto sam nasao u mom kraju a da me ne kosta nista prevoz, ipak cu poslusati vas savet i odustati od becker 🤦🏻‍♂️

Dao sam kolegi broj jednog naseg svercera, bude korektnih masina ovde za manje pare i mozda moze da se uklopi sa prodavcevim prevozom za te pare.
Neki dan sam prodao kolegi Aci moju Maju 6r prevoz 100din/km u jednom pravcu. Ima povoljno prevoza, da ima neko poznat da prodaje organizovao bih mu da dobije pravu masinu za 1500e koje nisu male pare za Olta 4r.

IMG-2421.png
IMG-2420.png
IMG-2419.png
Vredi li ova Nodetka 1500e to je nesto najjeftini sto sam nasao u mom kraju a da me ne kosta nista prevoz, ipak cu poslusati vas savet i odustati od becker 🤦🏻‍♂️
Ова се није очешала од нодет сејалицу. Можда само мало личи на нодет али кад се упали светло више не личи.

Ова је већ добра и права нодетка и ако је 1400е немој много да чекаш и да тражиш, друге јефтиније да ти не би промакла. Ја сам моју оволико платио скоро па у очајном стању наспрам ове са огласа.

Ова је већ добра и права нодетка и ако је 1400е немој много да чекаш и да тражиш, друге јефтиније да ти не би промакла. Ја сам моју оволико платио скоро па у очајном стању наспрам ове са огласа.
Necu da cekam samo da ugovorim prevoz i idem po nju

Nazad
Vrh