sinisa1979
Član
Hebi ga North, nema jedan poklopac......
Arkadije opet si pušio smešne cigare? Gde vidiš široke nagazne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio je na nagazne tockice sto stiskaju semeHebi ga North, nema jedan poklopac......
Ovo je gaspardo na srpski nacinOva je neki frankeštajn. Jeste visoki aparat ali ima zagrtače iza diska što nigde nisam vidjao. Takodje ovi točkovi iza nisu od gasparda. Greda druge boje... Inače posedujem gaspardo mt i ovo nije ni prineti...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Pisao je ispod posta N.A. pa sam mislio da opisuje tu sejalicu (olt), a ustvari je mislio na gaspardo... Greška.Mislio je na nagazne tockice sto stiskaju seme
Vidim, mislis da bi vukla u stranu ako vetar dune?Hebi ga North, nema jedan poklopac......
I ne samo to... A dubina setve? Hebi ga nije ista težina baterije.Vidim, mislis da bi vukla u stranu ako vetar dune?
Ti široki točkovi su sa SP (niski setveni aparat) i na tim sejalicama idu zagrtači jer su sa raonikom. Na MT (visoki setveni aparat) nema tih zagrtača jer je diskosna i nema raonik i idu V točkovi. Ono na oglasu je neki budž..Pa olt nije diskosna ,video sam ja da ce biti sumnjiv post nekima ali posto sam spomenuo diskosna rec u poruci,valjda ce ljudi povezati na koju sam sejalicu mislio.
A ti zagrtaci,opet u ovom slucaju samo su dobra stvar jer ti siroki nagazni ne zatvaruju seme,tj jako lose,a mozda su i obavezna oprema ako su takvi tockovi na sejalici.
Dobre odgovore ti je dao Mixer, ja bi njemu 100% verovao jer poseduje MT.. I meni je na prvu cena bila sumnjiva jer razmatram novu tursku koja bi trebalo da je kopija gasparda a ova je jeftinija 3 puta..Ne pravim razliku bas tako mi je receno.Kakvo je tvoje misljenje na nevidjeno?
Fixna greda, nezgodna za saobracaj i kapijuOva je simpatična.![]()
Polovni Gaspardo MT6 2004. god. Polovni Automobili Srbija, Samoš
Gaspardo MT6, 2004. godište, Sejalice, Samoš. Cena 5.000 € - Priključne mašine - Polovni Automobiliwww.polovniautomobili.com