Pneumatske sejalice za kukuruz

Pa olt nije diskosna ,video sam ja da ce biti sumnjiv post nekima ali posto sam spomenuo diskosna rec u poruci,valjda ce ljudi povezati na koju sam sejalicu mislio :).
A ti zagrtaci,opet u ovom slucaju samo su dobra stvar jer ti siroki nagazni ne zatvaruju seme,tj jako lose,a mozda su i obavezna oprema ako su takvi tockovi na sejalici.

Poslednja izmena:
Pa olt nije diskosna ,video sam ja da ce biti sumnjiv post nekima ali posto sam spomenuo diskosna rec u poruci,valjda ce ljudi povezati na koju sam sejalicu mislio :).
A ti zagrtaci,opet u ovom slucaju samo su dobra stvar jer ti siroki nagazni ne zatvaruju seme,tj jako lose,a mozda su i obavezna oprema ako su takvi tockovi na sejalici.
Ti široki točkovi su sa SP (niski setveni aparat) i na tim sejalicama idu zagrtači jer su sa raonikom. Na MT (visoki setveni aparat) nema tih zagrtača jer je diskosna i nema raonik i idu V točkovi. Ono na oglasu je neki budž..

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Da secam se slao si mi, bila je hitna prodaja ali ostajem pri ideji da kupim 4r. E sad dobra je i ponuda polovnih ali sklesita polovna kosta dobro kosta plus je tesko naci sa svim zeljenim dodacima.. Ne zurim imam jednu sejalicu u radu i jednu koja stoji preko 20 godina 😂

Nazad
Vrh