Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod njega sam i uzeo sve nove.Kod Joleta za 50e 6 novih lanaca i ne misli dalje hoce ostetiti lancanike.
Imao sam neki komplet ploča, Bog zna od kad, daleko ranije nego što sam kupio sejalicu, 22 rupe, 3mm rupa, original Nodetov žig na svakoj, nekorišćene. Kupim polovnu sejalicu i sa njom dobijem neke ploče u lošem stanju. I onda rešim da dam ove stare ploče da se razbuše na 5,5 mm za kukuruz. Pošto sam morao da kupim nov komplet ploča za soju, prilikom naručivanja presečem i odmah naručim i komplet za kukuruz, tako da ove razbušene nisam nikad ni koristio (a ni bušenje nije bilo baš sjajno).Ja ne skidam nista a vozim oko 9 km i zadovoljan sam. Ovo mi je treca godina tako. Niko mi nista nije ni rekao da skidam. Ne vidim da ni na gaspardu neko nesto skida i menja.Skinem usmerivace sve po preporuci i onda vozim 7,5-8kmh i imam zadovoljavajuci sklop.
Meni se čini da si terao brzo.Rezultat prepunjavanja na Majevici.Lepo mi nije dobro.