sinisa1979
Član
Dukej, a jel bi moglo da se taj aluminijumski deo odšarafi i zarotira za 180 stepeni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovi Bojana u Agrijii skreni mu paznjuNe znam, gledao sam ali sam odustao od okretanja jer bi onda izvodi za creva bili isuviše nisko. To samo po sebi nije problem, ali opet treba ostaviti dovoljno creva za slučaj kad se sejalica podigne a baterije opuste na dole, pa onda nemaš gde da mu ostaviš lufta... A možda i grešim, možda bi tako bilo najlakše...
Probao sam samo da skratim sva creva za te prelomljene delove, ali pucketaju i pucaju pa sam rešio da ih sve zamenim. Međutim nije ih danas bilo u lokalnoj prodavnici pa moram čekati do sutra. Takođe, našao sam neke male vinklice (od starog rama rolova na prozorima) pa ću montirati i na vrh turbine jednu prečku na koju ću privezati creva, tako da nemaju više mogućnosti da se spuste i prelome. Moram videti još i da li da napravim neke limene šelne (par cm širine) pa da creva dodatno pozicioniram uz gornje šipke paralelograma.
Uzgred, evo jednog detalja za rubriku nikad ovako. Crevo 45mm na vrata nađe lako (i još ostane lufta), ali na izvoide turbine jedva jer su 47mm plus one dodatne izbočine da ne spadne crevo. Ne znam jel to toliko problem domaćim proizvođačima (Agria) da naprave te izvode iste i na vratima i na turbini. Ovako, na jednom kraju crevo spada a na drugom ne možeš da ga navučeš...
Koji god tip ide mora da najasi na zicuPodrazumeva se koji tip šelne ide na ta creva, nismo mala deca.