Nek sluzi.nasa 8/12 je imala takodje ove diskove i tockove,ali je Coric iz nekog razloga skinuo...nikad po njih nismo ni otisli u Basaid.inace odlicna masina,godinama sluzi bez kvarova.Evo je,kupio sam je.
Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek sluzi.nasa 8/12 je imala takodje ove diskove i tockove,ali je Coric iz nekog razloga skinuo...nikad po njih nismo ni otisli u Basaid.inace odlicna masina,godinama sluzi bez kvarova.Evo je,kupio sam je.
Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
![]()
Evo koliki su nagazni točkoviKolega Emigrant, moze li jos koja slika nagaznih tockova? Ovo je Maja ili Nodet? Majevica nije stavljala ovakve siroke nagazne tockove pored diskova. Ovaj nagazni tocak je isti tocak koji Hudjik montira na špartače i sigurno je bolji nego uzani koji montira Majevica.
Vratio sam se nazad, vidim da je Nodet, otuda i razlika. Mozes li izmeriti i napisati precnik tog tocka i uslikati kompletnu bateriju kako izgleda?
Tu su diskovi,samo se šteluje dubina.Bog te covece diskova skoro da nema.
Izvisio sam za subvencije grada Beograda....a bila je u planu nova Majevica....Nasao sam povoljno Nodet planter za 2000 eura ...Svakako ćemo je pretresti pre setve.Tada ćemo sve videti.
Dal nije iz Gradojevica?Izvisio sam za subvencije grada Beograda....a bila je u planu nova Majevica....Nasao sam povoljno Nodet planter za 2000 eura ...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока