nikola ilic
Član
Nisi ti mene razumeo,te sa kopir tockom,paralelogramom,diskosne sa visokim setvenim aparatom rade posao,problem imaju klasicne sejalice pogotovo one sa novim raonicima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas potone i pored širokih nagaznih.... Zima je odradila posao pa nije trebalo u zatvaranju zimske brazde ići dublje od par cm (po meni max 5-6cm) a tako i u sledećoj pripremi (5-6cm). Ovo se odnosi na nas koji smo radili spremačem. Vidim kod drugara koji radi sa teškom tupanjčevom drljačom je suprotna situacija. Kod njega je upeglano još u prvom prohodu a o drugom da i ne pričam. Posejao je na 2-3cm a ispod semena beton. Nije dobro ni ovo moje na 8cm a msm da ni njegovo....Nikola ima i za to rešenja nagazni točak jedan široki po svakom redu,.
Gde ima na se kupe zupčanici i biksne za reduktore koji se nalaze na pogonskoj osovini na koje se kače kardančici za pogon baterija, sejalica je pneumatska imt