Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da je jeftinije ne bih je ni kupio i ovako mi je bilo sumnjivo i zvucalo kao da me neko zaj.... dok nisam otisao da vidim,kad uz ocin gazda ni kaparu nece kaze kad dodjes samo se javi nekom od mojih da ces je natovariti i ostavi im novce,na srecu tako je i bilo,za cudo cuda je gazda nasao poklopac jedne baterije koji je falio.Mogu slobodno da kažem da je više nego dobro stanje sejalice za te pare.Proviziju ćemo računati u koliko pojedemo i popijemo kombinaciji.
Ima neki covek koji prepravlja te mehanicke sejalice da seju jos preciznije i brze, stalno nailazim na njegove oglase po novinama, mada me nikad nije interesovalo kako to radi
Sto se tice provizije ....
Nismo jos nista radili ali cemo raditi do jeseni,znaci platio sam je 300e kompletna(za te novce nema bolje) sad cemo je rastaviti izmenjati lezajeve,caure,creva,ubaciti manometar jednom reciju je spremiti u fulu.
Marka je Beker,malo je nerealno da nodet bude za te novce.