Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da je jeftinije ne bih je ni kupio i ovako mi je bilo sumnjivo i zvucalo kao da me neko zaj.... dok nisam otisao da vidim,kad uz ocin gazda ni kaparu nece kaze kad dodjes samo se javi nekom od mojih da ces je natovariti i ostavi im novce,na srecu tako je i bilo,za cudo cuda je gazda nasao poklopac jedne baterije koji je falio.Mogu slobodno da kažem da je više nego dobro stanje sejalice za te pare.Proviziju ćemo računati u koliko pojedemo i popijemo kombinaciji.![]()
Ima neki covek koji prepravlja te mehanicke sejalice da seju jos preciznije i brze, stalno nailazim na njegove oglase po novinama, mada me nikad nije interesovalo kako to radi
Sto se tice provizije ....![]()
Nismo jos nista radili ali cemo raditi do jeseni,znaci platio sam je 300e kompletna(za te novce nema bolje) sad cemo je rastaviti izmenjati lezajeve,caure,creva,ubaciti manometar jednom reciju je spremiti u fulu.
Marka je Beker,malo je nerealno da nodet bude za te novce.