Hoćeš da kupiš?Ima više komada u rinfuzi.Taman Lego za poklon od Deda Mraza, da sklapaš preko zime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima onaj iz tvog kraja sto nosi skuplju sejalicu od traktora... imt 5106 sa uzanim duplim tockovimaMože biti.Nodetka se kupi za 500e, može Apenac da radi sa njom i samo gas a za ovu prvo moraš da uložiš u kadar traktor koji će je nositi pa tek onda sejalica stupa na scenu što je ozbiljan kapital.
Ima i ja starog gvozdja punu avliju, nemam nesto ljudskiHoćeš da kupiš?Ima više komada u rinfuzi.Taman Lego za poklon od Deda Mraza, da sklapaš preko zime.
Pa da, imao je 30k da je plati a sad je prodaje jer je propao!A možda i fali finansija.
Ko da je nemoguce?Pa da, imao je 30k da je plati a sad je prodaje jer je propao!
Ti sale uglavnom se vrtis oko takvih prica!
Pa posle tri uzastopne minus godine ti bi verovatno uzeo kredit (a nisi likvidan) da se vadiš iz bule ali no.Vrtio se ja ne vrtio takvo je stanje kod nas (a i još negde), pratim oglase, lepe mlade mašine se prodaju, nije sigurno zato što ne valjaju.Pa da, imao je 30k da je plati a sad je prodaje jer je propao!
Ti sale uglavnom se vrtis oko takvih prica!
Ma ok je kad ljudi kupuju, menjaju i napreduju ali su sad došla neka druga vremena a ljudi i dalje misle kako će biti samo dobro i onda dolazi do svakakvih sranja a ja da sam gledao belo kao drugi sad se odavno nebi bavio ovim poslom mada i sad je klimavo ali plivam, dokle, dok mi nespadne roletna i presečem, nemam neki velik kapital da bih mogao da ga raspičkavam za dugove, dal ja gledam isuviše crno ili sam samo brutalno realan prosudite sami, radim 1 prema 5 odnos vlasništvo-arenda i uspeo sam da opstanem 2012,2017 i zadnje 3 godine koje su loše a zahvaljujući tom mom "crnjenju" (nemogu da lažem sebe) i uslugama, jednostavno treba nekad i ručnu povući a ne samo glavom kroz zid.Nisam ni hteo reci da je nemoguc i takav razlog da se nalaze za prodaju, ali bas sam primetio da ti uglavnom ono naj crnije izvlacis iz takvih prica!
Jesi razmisljao u drugom pravcu?
Sta ako je prodaje jer zeli novu ili nesto mu nije po meri i zeli drugu?!
Kod tebe usluge ispeglaju bregove i dolje ali gde nema takvih ili sličnih zdravih para i zdravog razmišljanja rupa je sve veća. Nikad nisam razumeo otimače arendi. Mislim razumem ih ali mi nije baš jasno skroz..Ma ok je kad ljudi kupuju, menjaju i napreduju ali su sad došla neka druga vremena a ljudi i dalje misle kako će biti samo dobro i onda dolazi do svakakvih sranja a ja da sam gledao belo kao drugi sad se odavno nebi bavio ovim poslom mada i sad je klimavo ali plivam, dokle, dok mi nespadne roletna i presečem, nemam neki velik kapital da bih mogao da ga raspičkavam za dugove, dal ja gledam isuviše crno ili sam samo brutalno realan prosudite sami, radim 1 prema 5 odnos vlasništvo-arenda i uspeo sam da opstanem 2012,2017 i zadnje 3 godine koje su loše a zahvaljujući tom mom "crnjenju" (nemogu da lažem sebe) i uslugama, jednostavno treba nekad i ručnu povući a ne samo glavom kroz zid.
Moj moto je "uvek se spremam na najgore a biće kako će biti" ali no.