Tako je, gledao sam i pratio, moze da useje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam navedenu sejalicu, nego sam samo naveo kao primer neku zapadnu sa niskim setveni aparatom podjednako teškim (od nekih mozda i teže) kao one sa diskonsim. Daleko od toga da znam sve, čak ni ne mogu znati sve, ali mnogo tipova sejalica sam video u radu, obratio nesto vise pažnje oko istih, što savetujem i tebi...@Druškan Aj napisi sta ima ta tvoja kuhn planter 3 ,sta je novo kod nje.Ja nzm nista o njoj,ti ocigledno znas sve,napisi za forumase sigurni bi ljudi voleli da procitaju.
Jel ti je dobro razradjen onaj deo što omogućva da se jedan točak okreće dok je drugi zakočen. (verovatno ima svoje ime, al ga ne znam)Sejačica Nodet Planter 2
Na jednoj bateriji,hoće da spadne lanac,najčešće na loše spremljenoj njivi.Lanac mi ne deluje da je istegnut,stavljeni su novi i od tad posejala oko 250 kj.
Lančanik mi deluje malo potrošen u odnosu na ostale.Da li je moguće da je zbog toga?
Ima 14 zuba,da li je isti i na Majevici?
www keyboardtester com tester
Nešto ispod 1000 din. Samo se brzo troše. Kako kažu ovde najbolje odma navariti nešto od tvrdjeg materijalaJel je kupovao neko skoro raonike za "nodetku"?
Koje su cene i čiji raonici su najkvalitetniji?