Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam u knjizi od Agrie formulu za racunanje, to bi trebalo da je isto. Postaviću malo kasnijeDa li postoji formula za izračunavanje dužine markera za sredinu traktora (OLT PSK je u pitanju)?
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
Ja sam postojeće markere samo produžio za 70 cm i to je to.Ssda sam trazio pa nisam uspio da nadjem. Meni je palo napamet ovo kako se racuna za markiranje po tocku i da dodam jos samo na to pola sirine trapa traktora. Ne znam da li bi to tako bilo tacno
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk
Ja isto radim samo ne ostrim tako nego ostavim kolika je sirina zice od suncaJeste jako tanak nož. Uzan kanal napravi i tu seme kukuruza nemože da upadne.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sad sam našao da se na temi već pričalo o ovom navarivanju na raonike.Obecao Sam slike ulagaca navarenih tvrdom E DUR 600 elektrodom
Jedan Nov za ulagac sablon I cepaj
Ovi su od diskosne majevice jednog naseg clana
Tu nece ni diskU slatini raona neće u zemlju dublje od 2-3 cm a obično ni toliko.