Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz i soja 7-7.5Sa Majevicom kojom brzinom idete u setvi kukuruza a kojom u setvi soje?
Kako misliš šipku? U kom delu?Mi navarimo celicnu sipku svake druge godine.
Mi navarimo celicnu sipku svake druge godine.
Jel može neka slika? Mislim nije mi preskupo da kupim nove (oko 1000 din je komad), ali pitam se kakvog je to kvaliteta. Takodje da li vredi naoštriti stare brsilicom. Mislim ne zanm koliko se troše, koliko mogu da se istroše, a da rade bez problema. Deluje mi da nije toliko bitno dokle god su celi i koliko toliko oštri da mogu iskopati kanalić.На раоник се навари челична арматура од сунце грабуља и то траје годинама.
A ove kuhn planter diskosne, a izgleda imaju i raonik, da li to može da se smatra ful diskosnom, ili je ipak nešto izmedju u radu?Raonik moze biti kao zilet ostar,nece ici u zemlju ni blizu dobro kao najtuplji diskosni ulagac.I najlaksa diskosna sejalica ce bolje ulagati nego najteza raona.
da Majevica maja sa diskovimaOvo je Maja sa diskovima? Ja sam ove sezone zamenio na njoj raonike i dosta je bolje, stari su se slizali i nije imala čime da iseče kanal za seme kako treba.
Jel je rad takve sejalice ipak lošiji od ful diskosne?To je kao Majevica.Nije full disko.