Ne skida mi se cela greda i turbina, mislio sam neke cepove nove i ulepiti crnim silikonom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad rukom okreces?Kod mene se u radu spljošte te poprečne cevi.
Očigledno moram spustiti obrtaje motora.Nego počela je da me zeza jedna baterija, non stop spada lanac, kako god ga namestio nakom nekoliko metara spadne, ništa se ne klima, sve stoji u centru i ne beži u stranu.Da li je neko imao takav problem?Da li treba zameniti sam lanac, ovome je treća sezona, ne deluje da je istegnut?!
Podseti ne kad dodjes da ti potpisem.Kada okrećem rukom ne spada, jbm li ga.Sve stoji kako treba ali nešto nije u redu.Pozabaviću se time na proleće.
Meni se na jednoj bateriji na Maji desava da sva zrna baci na jednu gomilicu. Pratio sam okretanje ploce kamerom i iduci iza nje, ne deluje mi da zapinje pa da ih strese na jednom mestu. Lanci isto novi. Jedino mi pada na pamet je tarni prsten ali i oni su menjani. Masinu generalno remontovanu kupio u Metal padina. Ima neko ideju sta da gledam jos?
Послато са SM-A125F помоћу Тапаток
Nije do prepunjavanja, opet ne radi kacenje slika na tapatalk. Ostane prazno jedan deo pa onda tri cetiri zrna na gomilici. Desava se samo na jednoj bateriji. A i koristim cesljeve u setvi suncokreta. Montirao kamericu endoskopsku i pratio u radu spolja deluje sve ok. Morao bi pokusati da je zavucem dublje u setveni aparat da vidim sta se desava u donjoj zoni.Prepunjava, to joj je mana.Treba da se namontiraju češljevi, mene su prošle godine tako zezale tri baterije.Kukuruz i suncokret sejala gusto k'o mišlinger, srce da ti stane.
Da li ti ploča nije istegljena u sredini pa kad je pritiskaš u sredinu radi klik-klak, vidi i usmerivač semena dole da nije pojeden.?Nije do prepunjavanja, opet ne radi kacenje slika na tapatalk. Ostane prazno jedan deo pa onda tri cetiri zrna na gomilici. Desava se samo na jednoj bateriji. A i koristim cesljeve u setvi suncokreta. Montirao kamericu endoskopsku i pratio u radu spolja deluje sve ok. Morao bi pokusati da je zavucem dublje u setveni aparat da vidim sta se desava u donjoj zoni.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Ploce nove stavljene, posejale mozda 100kj do sad. Ne razumem sto bi usmerivac bio problem u ovom slucaju ako je potrosen, mozes da pojasnis molim te.Da li ti ploča nije istegljena u sredini pa kad je pritiskaš u sredinu radi klik-klak, vidi i usmerivač semena dole da nije pojeden.?
Usmerivač neće praviti taj problem ali će praviti problem sa rasporedom, nego oni mešači semena na ploči da nisu malo duži pa se savijaju ka nazad a samim tim se pomere malo u stranu i onda hoće ponegde da zapne neki u kanal gde prolazi i onda stresa seme, vidi da li ti i ona četvrtka što pogoni ploču nema lufta (crko ležaj).Da li ti ploča nije istegljena u sredini pa kad je pritiskaš u sredinu radi klik-klak, vidi i usmerivač semena dole da nije pojeden.?