@stizanin verovatno kaze za ovu sa oglasa iz komentara ispred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@stizanin verovatno kaze za ovu sa oglasa iz komentara ispred.
Ja sam naše raonike navario (obični raonici). E sad šta je bolje...Doslo je vreme da se na majevici diskonosnoj menjaju raonici,da li kupovati nove ili stare navarivati?
Ne znam kako misliš da je isto da li je točak napred ili dva diska.Ako su dva diska oni su podešeni da idu 1-1,5 cm dublje od raonika.Znači oni prosecaju zemlju i raonik pušta seme u tvrdu posteljicu.Tako bi bar trebalo.Tako vec da,to sam video.Nzm sto ljudi stalno mesaju diskosne sejalice sa raonim sa opremom ,bilo to tocak ispred,disk ,nebitno ...to je raona sejalica i dalje.
Ja imam Monosem ng4plus,sa dva velika diska,ali se izmedju njih nalazi baš mali raonik,dali je to raona?ili diskosna sejalica?Mislim u smislu da to nije diskosna sejalica,kao sto sam napisao,raona sejalica sa extra opremom,raonik je tu ulagac,ne disk.I jedna i druga sejalica ima mane i prednosti,ne ulazim sada u to koja je bolja,samo kazem ne moze se raona sejalica zvati diskosnom samo zato sto ima diskove ispred raonika,to nije diskosna sejalica.