Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su sasvim dobri prinosi bez djubriva, ja mislim da ta tvoja zemlja ima mnogo veci potencijal i da kad bi to malo posolio mogao bi da ides na preko 10 tona u dobrim godinama.. Ovako je pitanje u kakvom ce stanju biti zemlja za jos 20-30 godina ako nastavis da joj uzimas a da joj nista ne dajes..Da ne skrecem sa teme mnogo, sto se korova tice nemam tu greske mnogo adengo na treci list posle mala korekcija mezotrionom e sad ja nemam mozda velike povrsine u odnosu na vojvodinu ja ima deset do dvanest hektara ali moje bez zakupa i to sto radim necije ne placam a eadim ih dugo tako da rizomske korove i nemam a prinos prosla 2022 od 4600 do 5000 tone dok 2020 kisna godina bilo je oko 6500 mozda malcice jace ja nemam rekorde ali stabilnost imam sa tom setvom na 40cm x 70 sa syngentom mi se nije desilo slabo nicanje je inzvaredno, e sad moja matematika je masine imam parcele ne placam na redjem sklopu ide manje semena bez djubriva i sto se mene tuce imam matematike to kazem za sebe jedino od djubriva na 1 h ode 25 do 30 kg ureje folijarno
E bas tako plus uvek je jecam ili zito predusev tu se djubri normalno 300kg npk 300kg azot a kukuruz folijarno ureja izgura malo i tako da ro meni pije voduСве зависи, шта очекујеш од те земље али са тим приносима не може много да науди земљи. Колико изнесе толико и унесе заоравањем жетвених остатака.
Jedno je susa a drugo manjak padavina.Možeš i ti probati da seješ na 50cm,pošto je kod tebe najizraženija suša.Kod nas nije tolika suša.
E svasta ?Jedno je susa a drugo manjak padavina.