Pneumatske sejalice za kukuruz

175 cm mora biti markir od krajnjeg reda. Ako nije naručeno za sredinu traktora, mislim da ovom fabričkom ipak fali malo i da se mora produžit.

Nije mu baš prijatno,asfaltom prazna ide normalno ali se oseća manjak težine,za napolje ima spremno jop 500 kg tegova i po potrebi voda u prednjim gumama.

kolika grdosija jos ime depozitore za mineralno i klasicno djubrivo teska ko tucak

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Gledao sam i njih u principu ona i sakalak su u nekom istom nivou,imam bolju saradnju sa MBV pa sam uzeo od njih.U VGP su mi predstavili mašinu i ako uzmem sad odmah cena neke tamo sa lagera je 12-13,u dolasku 15 a u sledećej turi 18 i onda mi je delovalo ko da navlače i da sam na pijaci pa sam odma precrtao ozdoken.U MBV su par komada u ovoj opremi i to ljudi baš ne traže,oni neće da skidaju depozitore pa su na lageru od maja ako sam dobro shvatio i cena je formirana na osnovu te porudžbe.

Jel sejao neko 4-rednom Sakalak sa markerom na sredini traktora ? Interesuje me da li treba produzavati marker ili stize ovaj fabricki. Po formuli sam dobio 180cm ali u supi trenutno oko sejalice nema sanse igla da padne pa nema sanse da otvaram markere da premeravam.
Jel ste i ranije sejali tako na sredini traktora ili ce sad biti proba?

Nazad
Vrh