nesic
Član
A sta bi mogao biti razlog da mi jedna brazda uvek zaostaje u rastu? Pogotovo kad je kukuruz od 8,9,10... listova? Da li sekcija ide preduboko pa biljka izgubi energiju dok izadje na povrsinu ili pak ide isuvise plitko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni je plitko spremljeno…Evo slike iz rada setve repe, voleo bih da cujem de je ovde greska ?
https://ibb.co/MByWfLh]
[/URL][/URL]
[/URL][/URL][/url]
Nekih 20% manjeIsta kolicina uree kao pre ili manje?
Plitko i treba za repuPo meni je plitko spremljeno…
Teska drljaca sa rotorima prvi prohod u drugom germinator na 4-5cm za repu.Po meni je plitko spremljeno…
Batali brljaču ako hoces izjednačenu pripremu, pogotovu za setvu repe. Bolje uteraj ranije setvospremač, a drugi prohod germinator.Teska drljaca sa rotorima prvi prohod u drugom germinator na 4-5cm za repu.
Pitanje za MILION BITKOINA!!!Koliko su bolji prinos dale parcele koje su sejane sa novim sejalicama,u odnosu na ove polovne od 15 i vise godina starosti?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ovo je najbolja kombinacija masina na nasem terenu za pripremu pred setvu s.repe.Batali brljaču ako hoces izjednačenu pripremu, pogotovu za setvu repe. Bolje uteraj ranije setvospremač, a drugi prohod germinator.
Агрију си изоставио.Олт/ Нодет доктор за сејање све ово остало је ударац у празно...
Ja sam isao u sejalicu 60kg ureje prinosi normalni setva na ugar ...Ista kolicina uree kao pre ili manje?