Mirkoni90
Član
Bratski evo ti repe 6-a klasa, beton zona, i raspored sa najusr*nijim semenom ove godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Momu se odnosilo za sudbinu pilete.Mislio sam da je ostalo nezagrnuto
Ne razumem sta ocekujes da kazem ? Kazi zelju sta treba da vidim na tim slikama i potvrdicu.Uf bratski ja zaboravio da ti radis o interesu secerane, nisam bio spreman za ovo, nemam bolju sliku. Al ko hoce da bude objektivan moze da vidi. Evo cele njive sve sa uvratinom.
Ima je Slavko91 i top mu je bilo sve, mada i sve tako radi ne znam koliko je sejalica sama po sebi zasluzna ali definitivno nine omanula. Od proleca stize jedna nova pa cu je detaljnije ispratiti. Dok ne dodje devojka samo babu gledamo.A nove MM nisu na tom nivou?
Ili si video samo tu staru? Ušla mi u uži izbor pa se raspitujem.
Znas koliko ljudi sam upoznao i ni jedan nije rekao da ne zna uvek je neko/nesto drugo krivo. Ko god bio taj Beca.[mention]North ARMY [/mention] Da u pravu si, verovatno Beca posle toliko godina ne zna da poseje.