diesel d-60
Član
Ko nema potrebu za diskom samo baca pare…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Која озбиљнија да је за исте паре као Мајевица?Mislim da nije.Neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da za to što se za te pare daje može mnogo ozbiljnija mašina da se uzme.
Управо то,људи се напуцавају механизацијом,дају 15 000е за сијачицу а добију исти ефекат као половна мајевица од 2000е. Да је бар сијачица само па ајд. Приколица 15 000е,употреби се 6х у години,а продају змајевке које су све то одрађивале без пола муке.Ja sam bio zagrejan za kupovinu sejalice do ove godine. Da li je sejala Majevica,Vaderstad,ili Monosem,prinosi isti u kg. Plate ljudi sejalicu 30.000 e i mile po njivi 6 km/h i opet poseje lose...
Uh bogami moje prikolice rade samo tako, od prevoza djubriva s proleca pa onda vode za prskanje a kad krene pšenica, suncokret, kukuruz… na kraju na jesen opet djubrivo.Управо то,људи се напуцавају механизацијом,дају 15 000е за сијачицу а добију исти ефекат као половна мајевица од 2000е. Да је бар сијачица само па ајд. Приколица 15 000е,употреби се 6х у години,а продају змајевке које су све то одрађивале без пола муке.