pujol
Član
Drugari ima li neke prednosti i mane ovi gumeni nagazni tockovi pozadi na nodetke,hocu da kupim pa sam naiso na takvu jednu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino ako ti je zemljište peskovito. Mom komšiji par godina seje neki lik koji ima Majevicu Laru sa gumenim točkovima i stalno ima loše nicanje.Drugari ima li neke prednosti i mane ovi gumeni nagazni tockovi pozadi na nodetke,hocu da kupim pa sam naiso na takvu jednu.
Drugari ima li neke prednosti i mane ovi gumeni nagazni tockovi pozadi na nodetke,hocu da kupim pa sam naiso na takvu jednu.
Ako sve baterije funkcionisu a zapinje, ploce stegnute...
Mene to zezalo kad sam remontovao sejalicu, nije hteo puci osigurac nego pukao plasticni zupcanik u kucistu sto okrece stozer.
Plastike lose uradjene sto taru od ploce, vratanca se ne mogu lepo zatvoriti a ploce vec zapinju...
Pojede mi dzigericu mala privreda
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I kad bi sejao usluge i tako dva puta danas menjao sve to osim ploča onda bi brzo osedeokad bi sijao soju, uzeo bi jedan red rupa, i zamjenio lančanik na kandžastoj spojnici sa 24 na 16 zubi..... s tim da treba skratiti lanac..... uzeo bi spojnice lanca, kako bi se za sjetvu lanac ponovno mogao produžiti..... kada se vraća na lančanik od 24 zuba...... stvar je vrlo jednostavna, a mogu se koristiti ploče od 70 ili 72 rupe, što je puno bolje od ploče 96 rupa.....
Jel moze vise od toga sa tim plocama?60-70 kg/ha ja trosim semena sa tim plocama.